Durex Intense

Durex er et veldig kjent merke i kondomer. Durex står for Durability, reliability, and excellence (holdbarhet, pålitelighet og fortreffelighet). Durex har produsert kondomer siden 1930-tallet. Men i dag har de så mye mer enn bare kondomer i sitt sortiment. En ganske ny produktserie som er lagt til er Durex Intense.

Durex Intense er tilgjengelig som smøremiddel, kondom med smøremiddel og vibratorer. Alle produktene i denne serien er ment å øke glede. Orgasmic gel og clitoral vibrator er ment for kvinnelig nytelse, mens kondomer gir glede for både kvinner og menn.

 Durex Intense – kondomer

Durex Intense kondomer behandles med et smøremiddel med myntsmak som gir kvinnen en oppvarming, avkjøling eller kiling i hennes intime områder. Durex Intense kan øke kvinnenes følsomhet, og det vil også være lettere for henne å få en orgasme.

Kondomet er klumpete og ribbet på overflaten og er laget av naturgummilatex.

 Durex Intense – orgasmisk gel

Durex Intense orgasmic gel er et smøremiddel som inneholder stoffer som stimulerer kvinnens kjønnsorganer. Det gir en oppvarming, kjøling eller kittling og inneholder de samme stoffene som smøremiddelet på kondomet.

 Durex Intense – klitorisvibrator

Denne klitorisvibratoren er en liten, fleksibel og kraftig vibrator som kan brukes av kvinnen både når hun er alene og sammen med en partner.

Durex Intense er tilgjengelig for kjøp i butikker og online. Du finner produktene på apotek, kondombutikker og forskjellige andre nettbutikker.